cazare predeal cu piscina interioara

Wiki Article



cazare in oras predeal
In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

Lovely and enchanting location to continue to be which was intended from the architects in the Peles Castle. Had a home with a stunning balcony check out. The breakfast was excellent with lots of options for meat-eaters and vegetarians alike.

Platinvm B&b se afla în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu Wifi gratuit și Television set cu ecran plat, un bar și 2 terase. La Platinvm B&b aveti zona de relax si spa unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

Dacă sunteți din Capitală sau din împrejurimi și visați la o evadare în natură, sub clar de lună, Edeland Park este locul potrivit, situat resolve la o aruncătură de băț de București.

The area was exceptionally cozy and intimate, impeccably clear and wonderfully warm during our stay. The host kindly recommended some takeaway eating places. The area is extremely peaceful.

The magnificent accommodations, coupled with Fantastic support, manufactured our stay truly unforgettable. The position is in a chief location . We can’t wait to return to Casa Hera on our upcoming go to. Highly recommended!

Cafe gourmet cu produse locale doar pentru turiștii cazați. Am strâns gusturile și tradițiile din toate bucătăriile lumii, pentru a crea un meniu excellent de asezonat cu prospețimea și liniștea naturii. Preparatele gustoase sunt preparate după o colecție de rețete secrete, a căror gust este dezvăluit cu cazare predeal aproape de gara fiecare îmbucătură.

Căsuța din copaci Backyard Chalet dispune de un dormitor de 35 mp dotat cu pat dublu king dimensions, o canapea extensibilă, baie proprie și o chicinetă cu toate dotările necesare.

-bucătăria foarte bine dotată cu filtru de cafea și vesela -apartamentul curat și paturile comode -baia bine dotată cu two chiuvete despre și cada cu jacuzzi -gazda foarte amabilă -sistemul de securitatea foarte inteligent

24725427 oferte Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

To discover suitable charges and occupancy info, include the info selection and cazare predeal pentru copii ages of children inside your team to your search.

Pentru proprietarii de campinguri turistice din staţiunea Predeal sau împrejurimile acesteia, oferim posibilitatea de a beneficia de publicitate şi pe acest Internet site.

Restaurantul pune la dispoziția clienților cazați un meniu divers, menit să satisfacă fiecare poftă, chiar și cele mai sofisticate cerințe ale gurmanzilor de pretutindeni. Atunci cand faci o rezervare, alege pachetele de cazare cu demipensiune sau pensiune completa.

The host was amazingly friendly and also hooked us up using an ice scraper showcasing a snow brush for our car after we were being leaving because it was buried in snow. Solid nine/10, and I'd Fortunately continue to be the evening there yet cazare august predeal again.

Report this wiki page